Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Televizor hotelier LED Samsung 49EJ690, 124 cm, 4K Ultra HD

Cod: 49EJ690

Adauga review
2,999.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

INCURAJATI O EXPERIENTA PREMIUM PENTRU OASPETI

Ecranele Samsung HJ690U permit operatorilor hotelieri premium sa indeplineasca asteptarile crescande ale oaspetilor, imbunatatind in acelasi timp propria eficienta. Prin calitatea stralucitoare a imaginii UHD si gestionarea comoda a camerei, oaspetii se pot bucura de confortul casei si de o comunicare bidirectionala perfecta prin intermediul afisajului lor.

LIVRARE DE CONTINUT DE CALITATE UHD

Ecranele de ospitalitate Samsung ofera oaspetilor hotelului calitatea imaginii vii a sistemelor de divertisment la domiciliu pe ecranele din camera. Prin tehnologia de upscaling UHD, aceste afisaje rafinate prezinta tot continutul la rezolutie UHD (3.840 x 2.160) si de patru ori mai mare decat pixelii standardului FHD.

CALITATE RAFINATA A IMAGINII

Dincolo de calitatea UHD consistenta, afisajele Samsung aduc puterea rafinamentului imaginii High Dynamic Range (HDR10 +) in orice camera de hotel. Folosind metadate dinamice care regleaza fiecare cadru intr-un anumit program, tehnologia HDR10 + ofera o experienta de vizualizare optima, bogata in detalii si memorabila.

PERFORMANTA PUTERNICA, SECURITATE IMBUNATATITA

Sustinut de puternicul sistem de operare TIZEN, afisajele de ospitalitate Samsung consolideaza livrarea sigura a continutului in toate straturile aplicatiei, platformei si sistemului. Aceasta securitate rigida permite, de asemenea, tehnologiei H.Browser de la TIZEN sa redea continut 2D si 3D si sa obtina timpi de incarcare si raspuns mai rapide.

DEZVOLTARE SIMPLA SI COMPATIBILA DE APLICATII WEB

Dincolo de capabilitatile sale grafice avansate, H.Browser-ul Samsung ofera o dezvoltare fara probleme a aplicatiilor. Toate aplicatiile pot fi stocate in sistemul de operare TIZEN si sunt acceptate de instrumentele Web Simulator si Remote Web Inspector care imbunatatesc in continuare performanta si securitatea aplicatiilor.

UN MENIU PERSONALIZAT

Fiecare afisaj de ospitalitate Samsung include un meniu personalizat intuitiv, care simplifica schimbul de continut intre hoteluri si oaspeti. Managerii de continut pot incorpora cu usurinta imagini, sigle si pictograme caracteristice specifice nevoilor oaspetilor si care consolideaza ofertele speciale si brandingul hotelier.

MANAGEMENT CENTRALIZAT, IN TIMP REAL

Compatibil cu infrastructurile LAN, Wi-Fi si coaxiale existente, platforma de continut Samsung LYNK REACH 4.0 centralizeaza si eficientizeaza intretinerea generala a hotelului. Managerii de hoteluri pot rezolva acum problemele de pe afisaje individuale sau grupuri de afisaje inainte ca acestea sa escaladeze.

SERVICIU PERSONALIZAT DE LA UN CAPAT LA ALTUL

In plus, hotelurile pot utiliza LYNK REACH 4.0 pentru a livra mesaje personalizate pentru oaspeti. La sosire, oaspetii pot primi un salut personalizat, impreuna cu informatii despre promotii sau facilitati la fata locului relevante pentru sederea lor. LYNK REACH 4.0 ofera, de asemenea, check-out expres pentru confort suplimentar.

GESTIONAREA CAMEREI CONVENABILA SI APROFUNDATA

Impreuna cu vizualizarea continutului lor preferat, oaspetii pot utiliza afisaje pentru a controla iluminarea camerei, draperiile si setarile de temperatura. Puternica platforma LYNK HMS de la Samsung avertizeaza, de asemenea, operatorii hotelului cu privire la potentiale probleme de intretinere, oferind in acelasi timp informatii despre ocuparea oaspetilor si consumul de energie.

SATISFACTIA OASPETILOR LA UN COST REDUS

Platforma Samsung LYNK HMS asigura o experienta placuta pentru oaspeti intr-un mod convenabil. Hotelurile pot regla setarile de temperatura pentru a se potrivi ocuparii oaspetilor si pot elimina cheltuielile de incalzire si racire a camerelor goale. Un instrument specializat de gestionare a continutului simplifica, de asemenea, difuzarea mesajelor la nivel de locatie.

Informatii
Brand: Samsung
Garantie: 24 luni

Imagine
Diagonala: 47 - 49 inch
Diagonala [inci]: 49
Rezolutie: Ultra HD / 4K (3840 x 2160)
3D: Nu
Informatii suplimentare imagine:
Auto Motion Plus
Film Mode
Tip display: LED

Sunet
Putere RMS: 20 W
Sistem sunet: Dolby Digital Plus

General
Consum (Normal/Standby): 90 W

Alte facilitati
SmartTV: Da
Teletext: Da
Altele:
DVB-T2CS2
Tuner analogic
UHD Mastering Engine
Mobile to TV - Mirroring, DLNA
Digital Clean View
Auto Power Off
ConnectShare™ (HDD)
ConnectShare™ (USB 2.0)
EPG
Game Mode
BT HID Built-in
USB HID Support
CI+(1.4)
Compatibil Samsung LYNK™ HMS
Composite In (AV)
Anynet+ (HDMI-CEC)RJ12
RJP
Eco Sensor
Culoare: negru

Conectivitate
USB: Da
HDMI: Da
RF: RF In
Conector retea: Da
Wi-Fi integrat: Da

Eficiența energetică
Clasa eficienta energetica: A

Dimensiuni
Latime neta: 110.28 cm
Adancime neta: 22.65 cm
Inaltime neta: 69.18 cm
Greutate neta: 16.4 kg

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL