PREȚURI COMPETITIVE
BRAND 100% ROMÂNESC

Televizor LED Sony BRAVIA KD49XG8096, 123 cm (49"), Ultra HD 4K, Smart TV, X-Reality™ PRO 4K, Dolby™ Audio, Android™, Bluetooth, Wi-Fi, Clasa energetica A, Negru

Cod: KD49XG8096

Adauga review
3999.00 lei
reducere 1,270.00 lei (32%)
2,729.00 lei

Plata în 3 sau 4 rate GRATUITĂ prin card bancar de debit.

3x 3 rate de 909.67 lei | DAE 0%
4x 4 rate de 682.25 lei | DAE 0%

Află mai multe


Disponibilitate: Nu
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

Redescoperiţi detaliile cu funcţia 4K X-Reality™ PRO

 

 

 

Cu X-Reality PRO 4K, imaginile sunt extinse prin conversie, având o claritate remarcabilă, mai apropiată de calitatea 4K real. Imaginile sunt mai clare și mai bine definite în timp real, dezvăluind detalii suplimentare în ce privește cărțile și arhitectura bibliotecii.

Afişaj TRILUMINOS™ Mai multe culori, mai multă strălucire

 

 

 

Vedeți culori vii și reale peste tot în jurul dvs. Pentru a transforma culorile, afișajul TRILUMINOS apelează la o paletă mai largă, reproducând cu fidelitate fiecare umbră și ton din umbrele.

Creat pentru audiţie: ClearAudio+

 

 

 

Experienţa de audiţie poate fi la fel de realistă ca cea de vizionare. ClearAudio+ reglează fin sunetul televizorului pentru o experienţă captivantă care pare că vă învăluie. Auziţi mult mai clar şi mai distinct muzica, dialogurile şi efectele surround, indiferent ce vizionaţi.

Gestionarea cablurilor

 

 

Ascundeţi cablurile în stativ şi menţineţi-le fixate cu un suport de cablu inclus.

Un mod distractiv de a explora lumi noi doar vorbind​

 

 

 

Găsiți tot divertismentul la care le puteți visa, cu viteza gândului. Grație funcției avansate de control vocal, acest televizor inteligent Android de la Sony vă dă posibilitatea să vă bucurați instantaneu de filme și emisiuni din aplicații sau transmisiuni.

Spuneţi ce doriţi să vedeţi cu funcţia de căutare vocală

 

 

Petreceţi mai puţin timp navigând şi mai mult timp vizionând. Căutarea vocală pe Android TV™ vă oferă puterea căutării Google, permiţându-vă să căutaţi conţinut pe mai multe servicii diferite, fără a vă deranja să introduceţi textul, ceea ce consumă timp. Puteţi primi şi recomandări; de exemplu, în cazul în care căutaţi „comedii romantice” va fi afişată o listă de opţiuni adecvate.

Motionflow™ XR menţine cursivitatea acţiunii

 

 

Cu Motionflow™ XR vă bucuraţi de detalii cursive şi clare chiar şi în secvenţele cu mişcare rapidă. Această tehnologie inovatoare creează şi adaugă cadre suplimentare între cele iniţiale. Aceasta compară factorii vizuali cheie din cadrele succesive, apoi calculează fracţiunea de secundă de acţiune care lipseşte. Unele modele includ şi adăugarea de cadre negre pentru imagini fără neclarităţi, cu un aspect cu adevărat cinematografic.

Funcţie Chromecast built-in: Nu interferează cu celelalte dispozitive

 

 

Televizoarele BRAVIA™ sunt dotate cu funcția Chromecast built-in, pentru ca dvs. să puteți transmite cu ușurință conținutul de divertisment preferat, precum cel de pe YouTube™ sau Netflix, de pe dispozitivul personal pe uluitorul ecran BRAVIA™. Puteți să transmiteți de pe Android™, iOS™ sau de pe laptop.

Google Play™: Un univers de conţinut şi aplicaţii

 

 

 

Descoperiţi filme şi emisiuni TV, jocuri şi multe altele pe Google Play™. Bucuraţi-vă într-un mod complet nou de o uriaşă selecţie de aplicaţiI în continuă creştere pe televizorul dvs.

Sunet S-Force Front Surround cinematografic

 

 

 

Bucuraţi-vă de un sunet de scenă captivant, care vă plasează direct în mijlocul acţiunii. S-Force Front Surround simulează modul în care creierul corelează sursele de sunet pentru a genera volum, întârziere şi spectru de unde sonore adecvate, utilizând numai canalele boxelor din stânga şi din dreapta. Emulând în mod natural câmpurile de sunet tridimensional, vă veţi putea bucura de sunete bogate, de înaltă fidelitate pe o zonă de audiţie mai largă.

Clear Phase pentru frecvenţe uniforme, echilibrate

 

 

BRAVIA™ utilizează un model performant de computer pentru a analiza şi compensa inexactităţile din răspunsul boxelor. Acest lucru este realizat prin „eşantionarea” frecvenţei boxei cu o precizie mai mare. Aceste informaţii sunt retransmise pentru a anula punctele extreme ale răspunsului natural al boxei - rezultând un sunet pur, natural, cu o reproducere clară şi omogenă a tuturor frecvenţelor.

DSEE restabileşte detaliile colecţiei dvs. de muzică digitală

 

 

Clipurile video de pe Internet cu rezoluţie redusă, programele catch-up TV şi alte fişiere audio comprimate nu au întotdeauna un sunet atât de grozav. O mare parte din informaţiile audio se pierde în momentul în care fişierele audio digitale sunt comprimate. Cu tehnologia Digital Sound Enhancement Engine (DSEE), componentele pierdute ale frecvenţei (în special frecvenţele înalte) sunt restabilite pentru un sunet natural cu o senzaţie de mai mult spaţiu.

Transformaţi-vă televizorul într-un recorder digital: USB HDD REC

 

 

Stocaţi-vă emisiunile TV preferate pe o unitate hard disk externă cu USB, pentru a le viziona oricând doriţi. USB HDD REC permite înregistrarea temporizată printr-o singură atingere, a unei transmisiuni digitale pe orice HDD cu USB cu capacitate de până la 2 TB. În timp ce vizionaţi emisiunea, trebuie doar să apăsaţi butonul REC pentru a porni înregistrarea, care se va opri automat la finalul emisiunii.

Informatii
Brand: Sony
Garantie: 24 luni

Imagine
Diagonala [inci]: 49
Diagonala: 47 - 49 inch
Rezolutie: Ultra HD / 4K (3840 x 2160)
3D: Nu
Informatii suplimentare imagine:
X-Reality™ PRO 4K
Tehnologie Live Colour™
Funcţia de îmbunătăţire dinamică a contrastului
Motionflow™ XR
HDR 10
HLG
Afişaj TRILUMINOS™
Tip display: LCD
Edge LED

Sunet
Putere RMS: 10 W + 10 W
Sistem sunet: Dolby™ Audio
Informatii suplimentare sunet:
Dolby™ Digital Plus
DTS Digital Surround
ClearAudio+
S-Force Front Surround

General
Consum (Normal/Standby): 107 kWh/an

Alte facilitati
SmartTV: Da
Teletext: Da
Sleep/Wake Timer: Da
Senzor lumina: Da
Altele:
Android™
DVB-T/T2, DVB-C, DVB-S/S2
Chromecast built-in
Video & TV SideView (iOS/Android)
Bluetooth 4.1
HDCP2.3
HDMI-CEC
CI+
Memorie interna 16 GB
EPG
Browser net Vewd
Culoare: negru
Culoare stativ: Argintiu închis

Conectivitate
HDMI: 4
USB: 3
RF: 1
Audio Out: Da (digitala)
Headphone Out: Da
Conector retea: Da
Wi-Fi integrat: Da

Dimensiuni
Latime neta: 110.1 cm
Adancime neta: 26 cm
Inaltime neta: 70.4 cm
Greutate neta: 12.4 kg

Alte informatii
Clasa eficienta energetica: A

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
Ideal Tech SRL
Pta Valter Mărăcineanu 1-3, intr 3,
sect 1, BUCUREŞTI
RO 24973982 | J40/660/2009
RO04 RZBR 0000 0600 1621 8236
Raiffeisen Bank
Abonează-te la Newsletter