PREȚURI COMPETITIVE
BRAND 100% ROMÂNESC

Televizor LED Sony BRAVIA KD65XF9005, 164 cm (65"), Ultra HD 4K, Smart TV, X-Reality™ PRO 4K, Android TV, Wi-Fi, Clasa energetica A, Negru/Argintiu

Cod: KD65XF9005

Adauga review
8799.00 lei
reducere 2,960.00 lei (34%)
5,839.00 lei

Plata în 3 sau 4 rate GRATUITĂ prin card bancar de debit.

3x 3 rate de 1946.33 lei | DAE 0%
4x 4 rate de 1459.75 lei | DAE 0%

Află mai multe


Disponibilitate: Furnizor (in limita stocului)
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

Procesor 4K HDR X1™ Extreme: Imagini atât de reale, încât le puteţi simţi

 

 

 

Procesorul 4K HDR X1 Extreme™ include procesarea imaginilor în timp real pentru a obține imagini foarte detaliate. Imaginile sunt extinse prin conversie la o calitate mai apropiată de cea HDR 4K reală

Descoperiţi realitatea cu X-tended Dynamic Range PRO

 

 

 

Imagini frumoase pe timp de noapte, pline de lumini uimitoare și nuanțe negre profunde. Având un contrast de șase ori mai bun decât un televizor LED obișnuit, acest televizor 4K HDR cu X-tended Dynamic Range PRO amplifică scenele întunecate și cele luminoase.

Fiecare mișcare este clară și frumoasă cu X-Motion Clarity™

 

 

Tehnologia X-Motion Clarity menține acțiunea rapidă egală și clară. Imaginile în mișcare sunt precis controlate pentru a reduce neclaritățile. Chiar și la scenele foarte rapide, imaginile rămân perfecte, fără a pierde din luminozitate.

Afişaj TRILUMINOS™ Mai multe culori, mai multă strălucire

 

 

 

Vedeți culori vii și reale peste tot în jurul dvs. Pentru a transforma culorile, afișajul TRILUMINOS apelează la o paletă mai largă, reproducând cu fidelitate fiecare umbră și ton din umbrele.

Descoperiți divertismentul palpitant cu 4K HDR

 

 

 

Acest televizor vă aduce bucuria filmelor și jocurilor în 4K HDR. Procesează o varietate de formate HDR, inclusiv HDR10, Hybrid Log-Gamma și Dolby Vision™

Redescoperiţi fiecare detaliu cu funcţia 4K X-Reality™ PRO

 

 

 

Cu X-Reality PRO 4K, imaginile sunt extinse prin conversie, având o claritate remarcabilă, mai apropiată de calitatea 4K reală. Imaginile sunt mai clare și mai bine definite în timp real, dezvăluind detalii suplimentare în ce privește cărțile și arhitectura bibliotecii.

Transformați vizionarea cu Dolby Vision™

 

 

 

Dați viață scenelor cu nuanțe evidențiate, un negru mai profund și culori vii. Dolby Vision este o soluție HDR care creează o experiență cinematografică captivantă în locuința dvs

Bucuraţi-vă de jocurile HDR cu PlayStation®

 

 

 

Televizoarele 4K HDR de la Sony sunt perechea perfectă pentru consolele PlayStation®4 și PlayStation®4 Pro. Pătrundeți în experiență de joc activă și distractivă, cu texturi clare și culori vii. Vedeți cum prind viață jocurile preferate datorită calității incredibile a imaginii.

Descoperiţi noi universuri cu Android TV™

 

 

 

Televizorul inteligent tocmai a devenit mai inteligent. Bucuraţi-vă de multe dintre experienţele trăite pe smartphone şi tabletă pe un ecran BRAVIA™ mare şi atrăgător. Android TV™ cu funcţie avansată de control vocal vă permite să vă conectaţi şi să accesaţi conţinut, de la filme şi emisiuni TV la mii de aplicaţii, prin simpla rostire a cuvintelor.

Ramă subţire din aluminiu

 

 

 

Ecranul este mărginit de un cadru subțire și îngust, care maximizează zona de vizionare Finisajul superb din aluminiu îi conferă televizorului un aspect premium.

Gestionarea cablurilor

 

 

 

Ascundeți cablurile în stativ și mențineți-le fixate cu un suport de cablu inclus.

Partea din faţă fără cabluri

 

 

 

Ascundeți toate cablurile de la set-top boxuri sau playere Blu-ray în suportul unic. 

Object-based HDR remaster

 

 

Cu remasterizarea HDR în funcție de obiect, culorile fiecărui obiect din ecran sunt analizate și contrastul este reglat, spre deosebire de majoritatea televizoarelor la care contrastul este reglat numai pe curba de contrast de la negru spre alb. Deoarece obiectele sunt remasterizate individual, acest televizor poare reproduce imagini mai naturale, cu profunzimi și texturi mai ample.

Dual database processing

 

 

O bază de date este folosită pentru curăţarea imaginii, reducând zgomotul de pe ecran. Cealaltă este folosită pentru conversia ascendentă a rezoluţiei, care îmbunătăţeşte claritatea. Aceste două baze de date performante, destinate îmbunătăţirii imaginii, colaborează pentru a îmbunătăţi pixelii în mod dinamic şi în timp real. Fiecare bază de date conţine zeci de mii de referinţe, strânse ca urmare a experienţei noastre în crearea de conţinut pentru televiziune şi filme de-a lungul anilor.

Super Bit Mapping™ 4K HDR

 

 

 

Răsăritul are mii de tonalități, nuanțe și gradații ale luminii. Super Bit Mapping 4K HDR le dezvăluie pe toate. Televizorul 4K are o calitate a imaginii fină și naturală, fără “striațiile” care pot să apară la alte televizoare.

Spuneţi ce doriţi să vedeţi cu funcţia de căutare vocală

 

 

Petreceţi mai puţin timp navigând şi mai mult timp vizionând. Căutarea vocală pe Android TV™ vă oferă puterea căutării Google, permiţându-vă să căutaţi conţinut pe mai multe servicii diferite, fără a vă deranja să introduceţi textul, ceea ce consumă timp. Puteţi primi şi recomandări; de exemplu, în cazul în care căutaţi „comedii romantice” va fi afişată o listă de opţiuni adecvate.

Google Play™: Un univers de conţinut şi aplicaţii

 

 

 

Descoperiţi filme şi emisiuni TV, jocuri şi multe altele pe Google Play™. Bucuraţi-vă într-un mod complet nou de o uriaşă selecţie de aplicaţiI în continuă creştere pe televizorul dvs.

Funcţie Chromecast built-in: Nu interferează cu celelalte dispozitive

 

 

Televizoarele BRAVIA™ sunt dotate cu funcția Chromecast built-in, pentru ca dvs. să puteți transmite cu ușurință conținutul de divertisment preferat, precum cel de pe YouTube™ sau Netflix, de pe dispozitivul personal pe uluitorul ecran BRAVIA™. Puteți să transmiteți de pe Android™, iOS™ sau de pe laptop.

Clear Phase pentru frecvenţe uniforme, echilibrate

 

 

BRAVIA™ utilizează un model performant de computer pentru a analiza şi compensa inexactităţile din răspunsul boxelor. Acest lucru este realizat prin „eşantionarea” frecvenţei boxei cu o precizie mai mare. Aceste informaţii sunt retransmise pentru a anula punctele extreme ale răspunsului natural al boxei - rezultând un sunet pur, natural, cu o reproducere clară şi omogenă a tuturor frecvenţelor.

DSEE restabileşte detaliile colecţiei dvs. de muzică digitală

 

 

Clipurile video de pe Internet cu rezoluţie redusă, programele catch-up TV şi alte fişiere audio comprimate nu au întotdeauna un sunet atât de grozav. O mare parte din informaţiile audio se pierde în momentul în care fişierele audio digitale sunt comprimate. Cu tehnologia Digital Sound Enhancement Engine (DSEE), componentele pierdute ale frecvenţei (în special frecvenţele înalte) sunt restabilite pentru un sunet natural cu o senzaţie de mai mult spaţiu.

Creat pentru audiţie: ClearAudio+

 

 

 

Experienţa de audiţie poate fi la fel de realistă ca cea de vizionare. ClearAudio+ reglează fin sunetul televizorului pentru o experienţă captivantă care pare că vă învăluie. Auziţi mult mai clar şi mai distinct muzica, dialogurile şi efectele surround, indiferent ce vizionaţi.

Sunet S-Force Front Surround cinematografic

 

 

Bucuraţi-vă de un sunet de scenă captivant, care vă plasează direct în mijlocul acţiunii. S-Force Front Surround simulează modul în care creierul corelează sursele de sunet pentru a genera volum, întârziere şi spectru de unde sonore adecvate, utilizând numai canalele boxelor din stânga şi din dreapta. Emulând în mod natural câmpurile de sunet tridimensional, vă veţi putea bucura de sunete bogate, de înaltă fidelitate pe o zonă de audiţie mai largă.

Descoperiţi cea mai bună calitate a imaginilor 4K UHD

 

 

 

Gama noastră de televizoare 4K UHD oferă calitate excepţională a imaginii şi compatibilitate cu cerinţele Digital Europe UHD.

Conectivitate Bluetooth 

 

 

 

Conectați dispozitive compatibile BLUETOOTH® la televizorul dvs. pentru vizionarea simplă a divertismentului fără cabluri. Asociați căștile Bluetooth cu BRAVIA și vizionați emisiuni TV și muzică acolo unde vă place - fără nicio întrerupere sau deranj.

Transformaţi-vă televizorul într-un recorder digital: USB HDD REC

 

 

 

Stocaţi-vă emisiunile TV preferate pe o unitate hard disk externă cu USB, pentru a le viziona oricând doriţi. USB HDD REC permite înregistrarea temporizată printr-o singură atingere, a unei transmisiuni digitale pe orice HDD cu USB cu capacitate de până la 2 TB. În timp ce vizionaţi emisiunea, trebuie doar să apăsaţi butonul REC pentru a porni înregistrarea, care se va opri automat la finalul programului.

Motionflow™ XR menţine cursivitatea acţiunii

 

 

 

Cu Motionflow™ XR vă bucuraţi de detalii cursive şi clare chiar şi în secvenţele cu mişcare rapidă. Această tehnologie inovatoare creează şi adaugă cadre suplimentare între cele iniţiale. Aceasta compară factorii vizuali cheie din cadrele succesive, apoi calculează fracţiunea de secundă de acţiune care lipseşte. Unele modele includ şi adăugarea de cadre negre pentru imagini fără neclarităţi, cu un aspect cu adevărat cinematografic.

Informatii
Brand: Sony
Garantie: 24 luni

Imagine
Diagonala [inci]: 65
Diagonala: Peste 55 inch
Rezolutie: Ultra HD / 4K (3840 x 2160)
3D: Nu
Informatii suplimentare imagine:
4K HDR Processor X1™ Extreme
X-Reality™ PRO 4K
Afişaj TRILUMINOS™
Super Bit Mapping™ 4K HDR
Organizare precisă a culorilor
Tehnologie Live Colour™
Funcţia de îmbunătăţire dinamică a contrastului
Object-based HDR remaster
X-tended Dynamic Range™ PRO
X-Motion Clarity
HDR 10
HLG
Tip display: LCD
Direct LED

Sunet
Putere RMS: 10 W + 10 W
Sistem sunet: Dolby™ Digital
Informatii suplimentare sunet:
Dolby™ Digital Plus
Dolby™ Pulse
DTS Digital Surround
ClearAudio+
S-Force Front Surround

General
Consum (Normal/Standby): 225 kWh/an

Alte facilitati
SmartTV: Da
Teletext: Da
Sleep/Wake Timer: Da
Senzor lumina: Da
Altele:
Android™
Stocare interna: 16 GB
Blueetooth 4.1
Chromecast built-in
Miracast™
Intrari IF (Satelit): 2
Video & TV SideView (iOS/Android)
HDCP 2.2
HDMI-CEC
DVB-T/T2, DVB-C, DVB-S/S2
CI+
Inregistrare pe HDD prin USB
EPG
Browser web Vewd
Google Play
Temporizator pentru oprire
Mod economisire energie
Suport in forma de L
Culoare: negru/argintiu

Conectivitate
HDMI: 4
USB: 3
RF: 1
Audio Out: Da
Headphone Out: Da
Conector retea: Da
Wi-Fi integrat: Da

Dimensiuni
Latime: 144.7 cm
Adancime: 29.7 cm
Inaltime: 89.8 cm
Greutate neta: 25.5 kg

Alte informatii
Clasa eficienta energetica: A

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
Ideal Tech SRL
Pta Valter Mărăcineanu 1-3, intr 3,
sect 1, BUCUREŞTI
RO 24973982 | J40/660/2009
RO04 RZBR 0000 0600 1621 8236
Raiffeisen Bank
Abonează-te la Newsletter