Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Televizor LED Tesla 50S905BUS, 127 cm, Smart TV, 4K, Android, Wi-Fi, Bluetooth, Negru

Cod: 50S905BUS

5 stele
5.00 | (1 reviewuri)

1,585.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 3 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Seria Tesla S905 Android TV le are pe toate.

 

 

 

 

 

 

Se spune ca frumusetea va salva lumea; ei bine, aceasta frumusete tehnologica cu siguranta va va salva lumea de plictiseala. Cu un panou certificat Android TV 9 OS si Ultra HD, disponibil in mai multe variante de dimensiuni ale ecranului -  de 43, 50, 55 si 65 inch,  seria Tesla S905 este propriul epicentru al distractiei – doar ca mai inteligent si mai frumos! Bucurati-va de o imagine curata ca lacrima si de o varietate de continut pe un ecran mare; conectati-l cu alte dispozitive inteligente; explorati numeroasele sale optiuni de divertisment - pana la urma, tocmai ati gasit televizorul visurilor dvs.

Chromecast built-in

 

 

 

 

 

 


Seria 9 a televizoarelor Tesla este cutia dvs. de divertisment potrivita. Chromecast-ul va permite sa transmiteti continutul preferat - emisiuni TV, videoclipuri, filme, jocuri - de la alte dispozitive inteligente la cel mai mare ecran din casa dvs. cu doar cateva clicuri. Folosind Chromecast, puteti controla televizorul de oriunde din casa: aceasta este noua telecomanda preferata si, cel mai important, este deja  personalizata!

Netflix, Amazon Prime si HBO GO

 

 

 

 

 

 

 


Acest televizor Android are licenta si suporta integral aplicatiile video Android TV Netflix, HBO GO si Amazon Prime. Bucurati-va de serviciile dvs. de streaming preferate pe un ecran mare, cu un sunet clar, telecomanda, precum si 4K, HDR si Dolby Vision.

Telecomanda Bluetooth

 

 

Dupa ce asociati telecomanda Bluetooth cu televizorul dvs., puteti utiliza cautarea vocala si puteti controla televizorul fara sa va orientati direct asupra acestuia! Schimbati canalele, opriti filmul sau schimbati lista de redare din orice camera va aflati.
 

Dispozitive Bluetooth

 

 

 

 


Stiati ca puteti conecta o varietate de dispozitive Bluetooth la seria Tesla S905? Boxe, mouse, tastatura, gamepad ... Practic, orice aveti nevoie. Si castile, desigur – Dati volumul la maxim chiar si atunci cand toti ceilalti au adormit!

Magazin Google Play

 

 

 

 

 

 

Google Play oficial preinstalat, acest televizor Android are aproape 4000 de aplicatii pregatite pentru sistemul de operare Android TV la dispozitia dvs.

Google Assistant pe Android TV

 

 

 

 

 

Aveti o intrebare? Intrebati televizorul! Apasati butonul microfon de pe telecomanda si intrebati: aflati informatii despre trafic sau vreme, redati si intrerupeti filme sau emisiuni TV preferate, cautati pe Google orice sau controlati orice dispozitiv inteligent din casa, deja conectat. Este asistentul dvs. Google.

Integrare Google Home

 

 

 

 

Seria Tesla S905 este compatibila cu intreg ecosistemul Google; asta inseamna ca veti putea utiliza produse si aplicatii Google care deja va plac, inclusiv Google Home. Controlati orice dispozitiv inteligent din casa folosind Google Assistant incorporat: porniti luminile, opriti incalzirea si multe altele.

Sistem de protectie pentru cei mici

 

 

 

 

 

 

 

Divertismentul este adaptat fiecarei nevoi, dar totodata unul care are grija sa ii protejeze pe cei mici. Optiunile de protectie pentru copii va permit sa limitati continutul disponibil copiilor atunci cand folosesc televizorul Tesla.

Setare initiala simpla cu sincronizarea Google

 

 

 

 

 

Puteti configura cu usurinta televizorul cu un smartphone sau o tableta, prin sincronizarea contului Google. In acest fel, nu este necesar sa reintroduceti datele de autentificare pentru WiFi, YouTube, Netflix si alte aplicatii: divertisment fara efort, usor ca 1-2-3!
 

Telecomanda Android

 

 

 

 

Oricine isi poate controla cu usurinta televizorul Tesla S905 folosind un smartphone sau o tableta. De fapt, am dezvoltat propria noastra aplicatie Android pentru asta: tot ce trebuie sa faceti este sa conectati televizorul si un dispozitiv inteligent la aceeasi retea si sunteti la doi pasi simpli de a controla televizorul cu dispozitivul mobil.

Spatiu de stocare intern extensibil

 

 

 

 

 

 

Aveti nevoie de mai mult spatiu pentru aplicatii si alt continut pe televizor? Pur si simplu conectati o unitate USB, care va actiona ca o unitate de stocare interna sau detasabila, la televizorul Android.

Imagini pline de viata

 

 

 

 

 

 

Un ecran 4K UHD cu mai mult de 8 milioane de pixeli aduce placerea suprema a experientei dvs. de vizionare la televizor. Va veti indragosti de culorile vii: reducerea MPEG curata automat imaginea, imbunatatind in special continutul initial cu rezolutie mai mica.

Caracteristici geniale de gaming

 

 

 

 

 

Conectati gamepadul si puteti juca jocurile preferate pe un ecran mai mare! Seria Tesla S905 ofera posibilitati considerabile ale jocurilor pentru cei dependenti de adrenalina online.

Informatii
Brand: Tesla
Garantie: 36 luni

Imagine
Diagonala: 50 inch
Diagonala [inci]: 50
Rezolutie: Ultra HD / 4K (3840 x 2160)
3D: Nu
Informatii suplimentare imagine:
Noise Reduction
Mod Standard
HDR10
Mod Sport
Mod Joc
Dolby Vision
Tip display: LED

Sunet
Putere RMS: 20 W
Sistem sunet: Stereo
Informatii suplimentare sunet:
Standard Sound Mode
Music Sound Mode
Movie Sound Mode
Adjustable Sound Controls
Equalizer
Dolby Processing
Surround Sound

General
Consum (Normal/Standby): 93 W

Alte facilitati
SmartTV: Da
Altele:
Procesor quad core
Sistem de operare Android
Aplicatii: YouTube, Netflix, HBOGo
Google assistant
Capacitate stocare: 16 GB
DVB-C, DVB-T, DVB-T2, DVB-S, DVB-S2
1 x S/PDIF
CI+ slot
1 x AV
Bluetooth
Compatibilitate VESA: 200 x 200
Culoare: negru

Conectivitate
HDMI: 3
USB:
1 x USB 2.0
1 x USB 3.0
RF: 1
Wi-Fi integrat: Da

Eficiența energetică
Clasa eficienta energetica: A

Dimensiuni
Latime neta: 111.25 cm
Adancime neta: 23.85 cm
Inaltime neta: 68.67 cm
Greutate neta: 9.7 kg

Evaluarea medie:
5 stele
5.00 / 5
5
100%
  1
4
0%
  0
3
0%
  0
2
0%
  0
1
0%
  0
Parerea ta conteaza
Scrie un review
5 stele Dan 02 iul. 2020
Comanda plasata online , plata facuta cu cardul online , livrarea in 2-3 zile prin curier. Garantie 3 ani , dar pe care am extinso pana la 5 ani !! Cel mai bun pret. Tv-ul super ok la imagine si sunet , interfata putin complicata , dar daca utilizezi doar pt unele canale tv , netflix si youtube este cel mai bun. Minusuri : inca nu stium cum sa aranjez programele in ordinea dorita , pe netflix daca te uiti la un film sau serial si pui pe pauza se decaleaza sunetul de imagine. Dar daca iesi si intri inapoi in aplicatie (5 sec) totul revine la normal. Recomand !!!!! NU merita sa dai cateva sute de lei in plus pentru o marca sau brand !!
Răspunde 1 comentariu
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL