Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Televizor LED Vortex V32CK600, 81 cm, Rezolutie HD, CI+, Negru

Cod: V32CK600

5 stele
4.20 | (5 reviewuri)

999.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 3 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

O noua perspectiva a divertismentului!

Alege televizorul Televizorul LED HD Vortex si redefineste modul in care urmaresti programele tale preferate. Bucura-te de fiecare detaliu al culorilor si al sunetului imbunatatit prin tehnolgia de ultima generatie. Lasa-te purtat de un nou nivel al divertismentului la tine acasa.

Redai orice tip de continut video, foto sau audio cu ajutorul porturilor USB si HDMI de pe dispozitivele tale portabile, fie ca este un laptop, hard extern sau stick. 

Adaptat pentru orice tip de imagine!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru rezultate deosebite ale imaginii si sunetului, poti adjusta setarile video/ audio direct din telecomanda in functie de tipul programului pe care il urmaresti.

Ai optiuni diverse de balansare a imaginii si reglare a sunetului daca urmaresti un film, o emisiune, un eveniment sportiv sau te joci pe consola.

Posibilitati multiple, continut nelimitat!

Muta-ti centrul de comanda pe o singura telecomanda. Receiverul clasic poate fi inlocuit de cartelele CI+. Interfata Common Interface Plus iti ofera aceeasi calitate a imaginii si posibilitatea de a schimba canalele direct din telecomanda televizorului.

Te-ai plictisit de televiziunea clasica? Conecteaza o gama larga de dispozitive cu ajutorul porturilor dedicate. Ai la dispozitie 3 porturi hdmi pentru a conecta laptopul, consola sau playerul Blu-ray/DVD. In portul USB poti conecta stick-ul sau hard disk-ul portabil.  

Seri memorabile alaturi de prieteni!

Acum ai mai multe motive sa inviti prietenii la tine acasa. Acest televizor iti ofera un unghi larg de vizualizare de 178 de grade astfel incat toata lumea din camera sa vada clar din orice unghi.

Sustineti jucatorul preferat la cele mai importante meciuri, delectati-va cu ultimele seriale sau bucurati-va de ultimele jocuri pe consola. 

Inregistrare automata!

Chiar daca esti plecat de acasa, nu vei rata niciun eveniment important. Televizorul LED Vortex poate fi programat sa inregistreze serialul, emisiunea sau intrecerile sportive preferate.

Televizorul poate inregistra pana la 10 ore de continut transmis de posturi de televiziune diferite direct pe stick sau hardul portabil.

Culori imbunatatite automat!

Televizorul beneficieaza de o tehnologie de imbunatarie automata a culorilor si al contrastului. Timpul mic de raspuns ofera cursivitate si dinamica cinematica pe care o doresti de la un televizor.

Nu conteaza daca urmaresti continut in format SD sau HD, tehnologia va scoate in evidenta cele mai clare si deosebite texturi.

Emotie prin culoare!

Bucura-te de calitatea imaginilor redate pe diagonala LED de 81cm. Televizorul beneficieaza de o tehnologie de imbunatatire automata a culorilor si a contrastului. Timpul mic de raspuns ofera cursivitate si dinamica cinematografica imaginilor redate.

Fie ca te joci sau urmaresti un film, esti mereu transpus in mijlocului actiunii datorita imaginilor redate cat mai aproape de realitate.

Sunet incantator!

Bucura-te de fiecare detaliu al unui sunet de calitate. Acum poti avea sunetul cinematic surround la tine in casa. Boxele televizorului sunt configurate pentru a oferi profunzime sunetului astfel incat fiecare dialog sa fie clar iar efectele sonore cat mai aproape de realitate.

Conecteaza-ti televizorul la un sistem audio home cinema si bucura-te de o experienta audio completa. 

Informatii
Brand: Vortex
Garantie: 36 luni

Imagine
Diagonala: 32 inch
Diagonala [inci]: 32
Sistem TV: PAL/SECAM
Rezolutie: HD (1366x768)
Contrast: 4000:1
Intensitate luminoasa: 180 cd/m2
Unghi vizibilitate: 178/178
3D: Nu
Informatii suplimentare imagine: Timp de raspuns: 20ms
Tip display: LED

Sunet
Putere RMS: 2x5W
Sistem sunet: Sistem stereo
Informatii suplimentare sunet: NICAM/A2

General
Consum (Normal/Standby):
≤50W
≤0.5W

Alte facilitati
SmartTV: Nu
Sleep/Wake Timer: Da
Altele:
Control complet din telecomanda
CI+
DVB-C/DVB-T
VGA (1)
O intrare mini CVBS
Iesire coaxiala
Meniu in mai multe limbi
Cautare automata
Rearanjare programe memorate
Culoare: negru

Conectivitate
USB: 1
HDMI: 3
SCART: Da
PC: Intrare audio
Component (Y/Pb/Pr): Da (mini)
Headphone Out: Da

Eficiența energetică
Clasa eficienta energetica: A

Dimensiuni
Latime neta: 73 cm
Adancime neta: 20.7 cm
Inaltime neta: 46.6 cm
Greutate neta: 3.9 Kg
Greutate bruta: 5.2 Kg

Evaluarea medie:
5 stele
4.20 / 5
5
60%
  3
4
20%
  1
3
0%
  0
2
20%
  1
1
0%
  0
Parerea ta conteaza
Scrie un review
4 stele Florina 16 mai 2019
L-am luat la 500 lei. Televizorul este unul bun, recomand. Am putut verifica integritatea produsului la livrare, dar nu am observat că unul din locurile de prindere pe suport suspendat era astupat cu plastic. În consecință, nu am reușit să-l prind decât în trei șuruburi. Nu-i ”bai” merge și așa” :)
Site OK.
Livrare rapidă!
Răspunde
2 stele marco 19 apr. 2019
Se misca cu incetinitorul ,la scanare automata a programelor am asteptat 20 min. sa incarce , iar programele sunt puse intr-o ordine aiurea , si cel mai deranjant este intervalul de 3 sec. la schimbarea programelor in care apare ecranul albastru (mai bine era negru).
Răspunde
5 stele Marilena 08 apr. 2019
Produsul este de calitate. Exact ceea ce imi doream. Pretul a fost excelent, beneficiind de promotia din catalog. Totul s-a rezolvat in 24 de ore de la comanda. Raspunsul firmei vine imediat ce faci comanda. Esti anuntat de primire, aceasta facandu-se in ziua urmatoare. Echipa care mi-a adus coletul era formata din doua persoane politicoase si amabile. Va pot recomanda cu incredere sa apelati la firma si sa cumparati acest televizor.
Răspunde
5 stele Paul Adrian Gottlieb 22 ian. 2019
Nota 10
Răspunde
5 stele Marian 13 dec. 2018
Super! Am deja 2.. unul de la Crăciunul 2017 iar celalalt de la Pastele 2018. Functioneaza zilnic si cate 10 ore fiecare. Fara probleme pana acum. Vede chiar mai bine decat un Tochiba... si optiuni mai multe pe Vortex.
Răspunde
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL