Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Masina de tocat carne Albatros MTA1510B, 1500 W, Cuţit din inox, 3 site metalice, Functie revers, Accesoriu rosii, Accesoriu pentru cârnaţi, Negru

Cod: MTA1510B

Adauga review
259.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Suc de roșii natural și delicios

 

Pentru o viață cât mai sănătoasă trebuie să introduci un consum cât mai mare și regulat de fructe și legume. Cu mașina de tocat Albatros poți prepara rapid un delicios suc de roșii. Fie că vrei sa-l bei pe loc sau să-l pui la conservat pentru la iarnă, acesta se poate prepara extrem de ușor. Accesoriul pentru suc de roșii inclus in pachet trebuie doar montat, iar în timp ce tu împingi roșiile în orificiu, acesta va separa semințele și coaja de pulpă, extrăgând sucul maxim din acestea.

Accesorii pentru cârnați și kibbe

 

Mașina de tocat Albatros are inclus în pachet accesorii pentru prepararea cârnaților și a kibe-ului. Răsfață-ți familia și prietenii cu cele mai delicioase preparate după propria ta rețetă

Functia REVERSE

 

Cu ajutorul funcției “reverse” economisești timp și poți toca liniștit și carnea care are o consistență mai dură, fără grija că mașina se poate bloca.

Design modern

Mașina de tocat este formată din materiale de înaltă calitate, ce îți oferă siguranță atât prin prisma utilizării propriu-zise, cât mai ales în ceea ce privește păstrarea proprietăților naturale ale alimentelor tocate.
Combinația de inox cu materialul de culoare neagră dă o notă modernă mașinii de tocat, transformând-o într-un accesoriu potrivit în orice bucatarie.

Confort maxim, efort minim

Bucură-te de confort în bucătărie și toacă legume, fructe, carne, prepară cârnați sau suc de roșii fără efort, printr-o simpla apăsare de buton.
Puterea maximă de 1500W transformă rapid și ușor alimentele tale în cele mai delicioase rețete. Cu mașina de tocat Albatros MTA1500 poți toca până la 1.8 kg de carne de carne în numai 60 de secunde.

Flexibilitate

Mic, mediu, mare? Cum dorești să toci carnea sau legumele? Indiferent de răspuns, găsești imediat soluția cu ajutorul celor trei site din oțel incluse în pachet. Alături de cuțitul din oțel-inox, acestea toacă rapid carnea sau restul alimentelor, urmând ca tu să gătești tot ceea ce ți dorești

Informatii
Brand: Albatros
Garantie: 24 luni

Date tehnice
Putere(W): 1500 (max.)
Trepte de viteza: 1+Revers
Accesorii incluse:
Accesoriu separator de rosii
Accesorii pentru cârnaţi si kibbe
Culoare: Negru
Altele:
Capacitate tocare 1,8 kg/min
Cuţit din oţel-inox
3 discuri(site) perforate din oţel - 3,5,7 mm.
Protecţie la supraîncălzire
Dispozitiv împingere alimente
Tăviţă-suport din aluminiu
Picioruşe antialunecare
Loc depozitare accesorii

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL