Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Masina de tocat carne Samus SMT1220BLACK, 1200 W, Cutit din inox, 2 site metalice, Accesoriu rosii, Accesoriu pentru carnati, Negru

Cod: SMT1220BLACK

5 stele
4.94 | (17 reviewuri)

209.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

SAMUS SMT-1220​

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tocarea cărnii sau a legumelor îmbracă o performanță absolută cu ajutorul mașinii de tocat Samus. Te bucuri de o tocare de înaltă calitate, într-un timp foarte scurt cu ajutoul unui aparat electrocasnic modern, elegant și compact. În plus, aceasta va deveni instant un ajutor de nădejde în pregătirea rețetelor tale preferate datorită materialelor de calitate din care este fabricată, carnea și legumele folosite păstrându-și proprietățiile naturale.

Tocare rapidă și fără efort

 

 

 

Puterea maximă de 1200W îți asigură o procesară rapidă, eficientă și cu minim de efort a oricărui tip de carne sau legume. Astfel, poți toca până la 1 kg de carne în numai 60 secunde.

Uită de griji!

 

Toci ușor chiar și carnea cu o consistență dură și uiți de grija blocării sau defectării mașinii de tocat sau de micile accidente ce puteau apărea atunci când foloseai o mașină de tocat manuală. Printr-o simplă apăsare de buton aceasta va începe sa toace carnea, iar funcția Reverse cu care este dotată previne blocarea acesteia atunci când consistența este prea dură.

Soluții pentru orice idee

 

 

Vrei să prepari chiftele, sarmale sau lasagna? În funcție de dorințe, ai trei posibilități de a toca orice fel de carne: tocat mediu sau mare. În pachet vei găsi de 2 site de 5 sau 7 mm, pentru ca orice idee a ta să prindă viață rapid.

Cârnați sau suc de roșii?

 

 

Prepară cei mai delicioși cârnați sau fă-ți proviziile pentru iarnă cu sucul de roșii preferat. Mașina de tocat Samus are în componență accesorii pentru roșii, cârnați și kibbe, astfel că tu te bucuri de o utilizare multiplă a acesteia.

Utilizare în siguranță

 

 

O folosești pe orice tip de suprafață în perfectă siguranță datorită piciorușelor antialunecare din dotare. Deasemenea, stai fără griji și atuunci când introduci carnea în tăvița-suport din inox, pentru că ai la îndemână un accesoriu de împingere special conceput pentru ușurarea muncii și evitarea micilor incidente.

Montare, demontare și spălare ușoare

 

 

O montezi și demontezi ușor, aceasta fiind extrem de practică și intuitivă, iar curățatul este floare la ureche. Poți șterge rapid mașina de tocat cu o lavetă uscată sau umedă, în timp ce componentele acesteia se pot spăla ușor în chiuvetă sau mașina de spălat vase.

Informatii
Brand: Samus
Garantie: 24 luni

Date tehnice
Putere(W): 1200 (max.)
Accesorii incluse:
Accesoriu separator de rosii
Accesorii pentru cârnaţi,kibbe
Culoare: Negru
Altele:
Butoane pornit/oprit/revers
Cuţit din inox
2 site metalice(5,7 mm.)
Protecţie la supraîncălzire/supraîncărcare
Dispozitiv împingere alimente
Cavitate tocare din aluminiu
Tăviţă din plastic
Picioruşe antialunecare
Design elegant, modern
Uşor de curăţat şi întreţinut
Mâner transport

Evaluarea medie:
5 stele
4.94 / 5
5
94%
  16
4
5%
  1
3
0%
  0
2
0%
  0
1
0%
  0
Parerea ta conteaza
Scrie un review
5 stele Roxana Popa 20 aug. 2021
Un produs foarte reusit, compact si puternic. Am reusit sa toc toata carnea de carnati de la un porc fara probleme, fara sa se blocheze macar o data cutitul. Zgomotul e ok, am avut masini de tocat mult mai zgomotoase. Consider o investitie foarte buna.
Răspunde
5 stele Maria Dinu 18 aug. 2021
Foarte buna și rezistenta
Răspunde
5 stele Constantin A. 11 aug. 2021
Desi o folosesc rar pot spune ca este ok, se monteaza usor, carnea taiata cuburi marunte se taie foarte bine, se curata usor este micuta pentru depozitare. O masina buna de facut treaba cu ea de sarbatori
Răspunde
5 stele Gheorghe 11 iul. 2021
Usor de montat, usor de folosit,usor de curățat și depozitat. Foarte utila. O recomand tututor
Răspunde
5 stele Catalina Munteanu 17 iun. 2021
Foarte utila această mașină de tocat carne. Nu trebuie să lipsească din bucătăria nimănui . Este un aparat ce ușurează munca și te ajută mult. Recomand tuturor.
Răspunde
5 stele Corina 17 iun. 2021
Recomand tuturor eu sunt foarte mulțumită
Răspunde
5 stele Marius Laurențiu 16 iun. 2021
Am achiziționat o de ceva timp.Funcționează foarte bine, este ușor de întreținut,toacă foarte bine.Preț foarte bun si accesibil tuturor.Recomand cu incredere!
Răspunde
5 stele Roxana Popa 14 iun. 2021

Dupa doua saptamani de cautari, m-am decis si eu la aceasta masina. Pana acum, nimic de reprosat. Rapida, puternica, toaca foarte bine. Dupa 15 minute de utilizare continua, nu se incalzeste. Materialele sunt de buna calitate. Recomand!
Răspunde
5 stele Laura Despu 14 iun. 2021
RECOMAND cu drag și încredere! Mașina de tocat funcționează foarte bine,nu se încălzește repede ca altele,toacă carnea foarte bine.Sunt foarte mulțumită de ea.Preț accesibil.Foarte utilă,ușor de curățat și de folosit.
Răspunde
5 stele Lavinia Marinca 14 iun. 2021
Recomand. Este foarte buna
Răspunde
5 stele mioara_u 12 iun. 2021
Un foarte bun prieten în bucătărie!
Răspunde
5 stele Neagoe Roxana 11 iun. 2021
Un produs de calitate, recomand cu mare încredere
Răspunde
4 stele Dinu Maria 10 iun. 2021
Foarte bune si rezistente de calitate
Răspunde
5 stele Andrei U. 10 iun. 2021
Isi face treaba exact cum trebuie. Spre deosebire de unele modele de la alte firme, in aceeasi categorie de pret, nu lasa reziduri negre in partea interioara a mecanismului de tocat.
Răspunde
5 stele Corina Munteanu 10 iun. 2021
Masina de tocat este foarte buna pentru orice gospodărie
Si in special recomand calitatea produsului si pretul accesibil
Răspunde
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL