Categorii de produse

Uscator de rufe Beko DH8444RXM, Eco Gentle Heat Pomp, Motor Prosmart Inverter, LCD, 8 kg, 16 programe, Gri Manhattan

Cod: DH8444RXM

5 stele
5.00 | (2 reviewuri)

Detalii produs

Esti ingrijorat ca hainele tale nu vor fi uscate pana la intalnirea de diseara? Uscatorul de rufe DH8444RXM de la Beko este prevazut cu pompa de caldura care te ajuta sa economisesti energie, iar prin designul special al cuvei, tehnologia Aquawave®, creeaza conditii optime si eficiente de uscare, fara miscari ce ar putea afecta tesatura. Tehnologia Optisense optimizeaza etapa de uscare, prin intermediul senzorilor de temperatura si umiditate, astfel poti alege nivelul de uscare al hainelor tale.
heat pump

Eco Gentle - Heat Pump

Tehnologia uscatoarelor de rufe Beko prevazute cu pompa de caldura te ajuta sa economisesti energie. Eco Gentle Heat Pump permite conservarea aerului cald si recircularea sa, hainele fiind uscate la o temperatura redusa, astfel te vei bucura de culorile vii ale hainelor tale mai mult timp. Circuitul inchis cu pompa de caldura este cel mai eficient in procesul de uscare, comparativ cu modelele conventionale.

optisense

Optisense ®

Tehnologia optimizeaza etapa de uscare, prin intermediul senzorilor de temperatura si umiditate, astfel poti alege nivelul de uscare al hainelor tale. Uscatorul de rufe se va opri automat in momentul in care nivelul de uscare al hainelor este cel dorit. In plus, senzorul special pentru detectarea scaderilor de tensiune protejeaza si prelungeste durata de viata a uscatorului de rufe.

ProSmart Inverter

Motor ProSmart ™ Inverter

Motorul ProSmartInverter este partenerul tau de nadejde atunci cand ai nevoie de liniste. Acesta este echipat cu un set de avantaje sesizabile chiar de la prima utilizare: 10 ani garantie, eficienta energetica pe care o poti observa pe factura ta de energie electrica, nivelul de zgomot este redus prin controlul imbunatatit al turatiei, absenta vibratiilor si eliminarea emisiilor electromagnetice, astfel te poti bucura de liniste impreuna cu familia ta. Toate aceste avantaje sunt dublate de durabilitatea si robustetea acestuia din care au fost eliminate elementele supuse uzurii cum ar fi periile de carbon.

aqua-wave

Aquawave ®

Prin designul special al cuvei, tehnologia Aquawave creeaza conditii optime si eficiente de uscare, fara miscari ce ar putea afecta tesatura. Conturul unic al cuvei si forma paletelor permit o miscare fluida a rufelor in timpul uscarii, imitand ritmul natural al valurilor. Astfel, camasa ta preferata va arata ca noua la fiecare uscare.

baby protect

Baby Protect ®

Senzorii de temperatura si umiditate permit un control atent al climatului din interiorul cuvei. Acest program dedicat permite uscarea rufelor bebelusului in conditii optime, cu un plus de grija pentru persoanele cu pielea sensibila.

Programe cu temporizare

Programe cu temporizare

Uscatoarele de rufe Beko sunt dotate cu senzori care detecteaza nivelul de umiditate si asigura o actiune de uscare blanda a articolelor delicate, precum cele din matase, la o temperatura scazuta.

Auto Anti-Sifonare

Auto Anticrease

Functia Auto Anti-Sifonare se activeaza automat daca rufele nu sunt scoase din uscator dupa terminarea programului. Actiunea blanda a tamburului dezlipeste hainele, previne incurcarea acestora si leaseaza fara a le sifona.

S Shape

S Shape

Design-ul S Shape asigura o spalare mult mai silentioasa decat masinile de spalat rufe standard cu ajutorul peretilor laterali in forma de S care reduc nivelul de vibratii din timpul functionarii aparatului. Functionare ultra-silentioasa, pentru confort deplin!

child lock

Child-Lock

Functia se poate activa pentru a preveni modificarea programului selectat in prealabil, mai ales atunci cand copii se joaca la panoul de control al uscatorului de rufe. Functia Child Lock face imposibila accesarea butoanelor uscatorului.

Caracteristici

Informatii
Brand: Beko
Garantie: 60 luni

Specificatii Tehnice
Tipul uscatorului: Cu pompă de căldură
Capacitate(kg): 8
Tehnologie: Optisense ®
Consum energetic anual: 235
Nivel de zgomot dB (A): 65
Clasa eficienta condensare: A

Functii si optiuni
Programe:
Baby Protect ®
Jeans
Shirts '30
Sports
Mix
Wool Protect
Xpress
Daily
Refresh
Delicates
Programe cu temporizare
Calcare usoara(bumbac)
Gata de impaturit(bumbac)
Extra uscare(bumbac)
Calcare usoara(material sintetic)
Gata de impaturit(material sintetic)
Optiuni: Ajustare nivel de uscare
Pornire intarziata: 24 h
Semnal sonor: Da

Control si siguranta
Afisaj: LED
Indicatori:
Indicator curatare filtru
Indicator sertar apa
Blocare acces copii: Da
Iluminare tambur: Da

Alte informatii
Tambur: Aquawave
Hublou:
Piano Black transparent
Deschidere laterală pe dreapta
Culoare: Gri Manhattan

Dimensiuni
Latime neta: 59.7 cm
Adancime neta: 65.4 cm
Inaltime neta: 84.6 cm
Greutate neta: 49.5 Kg

Eficiența energetică
Clasa eficienta energetica: A++

Recenzii

Evaluarea medie:
5 stele
5.00 / 5
5
100%
  2
4
0%
  0
3
0%
  0
2
0%
  0
1
0%
  0
5 stele Florin 09 feb. 2021
Are pompa de evacuare a apei?
Răspunde 1 comentariu
Buna ziua. In manual apare ca are pompa dar manualul este pentru mai multe modele. Va recomandam sa intrebati la producator. Va multumim!
(0) Ideall.ro acum un an
5 stele Florin 09 feb. 2021
Ce putere electrica are ? Câți kw?
Răspunde 1 comentariu
Buna ziua. Nu am gasit aceasta informatie, va rugam sa intrebati la producator. Va multumim!
(0) Ideall.ro acum un an

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate