Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Uscator de rufe Samsung Bespoke DV90BB9445GMS7, Pompa de caldura, 9 kg, QuickDrive, AI Dry, SmartThings, Motor Digital Inverter, Clasa A+++, Alb

Cod: DV90BB9445GMS7

Adauga review
4,927.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Eficiență energetică A+++

 

 

Economisești bani și protejezi mediul, folosind mai puțină energie electrică*. Tehnologia pompei de căldură oferă o modalitate eficientă, din punct de vedere energetic, rentabilă și delicată, de a usca hainele. Este clasificată cu un nivel de energie A+++, deoarece folosește refrigerant în loc de electricitate, pentru a încălzi aerul iar aerul cald este recirculat, pentru a evita risipa de energie.

* Testat în conformitate cu IEC 61121:2013/8 kg Încărcare pentru spălare/ program Bumbac cu Pompă de căldură (DV80F5E4HGW) vs. fără Pompă de căldură (DV80H4100CW). Rezultatele individuale pot varia.

Senzori inteligenți - AI Dry

 

 

 

Bucură-te de o uscare mai rapidă și mai precisă*, care protejează țesătura hainelor tale și reduce consumul de energie cu 10%. Tehnologia AI Dry cu senzori multipli monitorizează umiditatea hainelor în timp real și generează în mod inteligent cantitatea optimă de căldură, pentru a se potrivi cu greutatea și conținutul de umiditate al fiecărei încărcături.

* Bazat pe un algoritm AI. Rezultatele reale pot varia, în funcție de utilizarea individuală. ** Conform testelor interne (încărcare mixtă de 2 kg) ale uscătorului DV9400B, folosind AI Dry, comparativ cu un model Samsung convențional, DV5000T. Rezultat: Consum de energie redus cu 10%. Rezultatele pot varia, în funcție de condițiile reale de utilizare.

Mai puțin timp, mai multă grijă - QuickDrive™

 

 

 

Usucă cu super viteză și are grijă de hainele tale. Când este activat QuickDrive™, se reduce timpul de uscare, cu până la 35%* și economisește energie. Spre deosebire de uscătoarele convenționale, tehnologia sa cu compresor inverter își ajustează automat viteza, în funcție de temperatura internă și de scopurile îngrijirii.

* Conform testelor interne (încărcare bumbac 9 kg IEC) ale DV9400B, folosind QuickDrive, comparativ cu un model Samsung convențional, DV5000T. Rezultat: Timpul de uscare redus cu 35%. Rezultatele pot varia, în funcție de condițiile reale de utilizare.

Uscare inteligenta - AI Control

Usuca haine usor si eficient cu AI Control. Personalizeaza uscarea prin memorarea obiceiurilor tale, sugerand cicluri si afisand informatii in timp util.

* Mesajele cu sugestii pentru ciclul de spălare sunt afișate pe aplicația pentru smartphone.** Disponibil pe dispozitivele cu Android și iOS. Sunt necesare o conexiune Wi-Fi și un cont Samsung.*** Auto Cycle Link este disponibil numai atunci când, atât mașina de spălat, cât și uscătorul, au control AI și Wi-Fi conectate.

Super Speed

 

 

 

Obții haine curate și gata pentru a fi purtate, în doar 2 ore, economisind în același timp energie. Prrogramul Super Speed poate usca o încărcătură mixtă de bumbac și materiale sintetice în 81 de minute*. Iar cu o mașină de spălat cu opțiunea Super Speed poți spăla rufele în 39 de minute*. Astfel, hainele pot fi spălate și uscate în 2 ore.

Silent Dry

 

 

 

Îți speli rufele fără să deranjezi vecinii sau să trezești copiii noaptea. Silent Dry oferă un sistem integrat de reducere a zgomotului. Include materiale de absorbție a sunetului și un algoritm care optimizează viteza de rotație, pentru a minimiza zgomotul. Drept urmare, are un nivel scăzut de zgomot, de 59 dB*.

Hygiene Care

 

 

 

Previi acumularea de bacterii pe haine și pe alte articole, cum ar fi lenjeria și jucăriile moi pentru copii. Programul Hygiene Care igienizează atât articolele uscate, cât și pe cele umede*, fără a afecta performanța de uscare. Infuzându-le cu căldură, la temperatură ridicată, în timpul uscării, elimină 99% dintre bacterii**.

Haine fără cute - Wrinkle prevent

 

 

 

 

 

 

Păstrezi hainele uscate, fără cute, fără călcare. Pur și simplu selectezi Wrinkle Prevent și odată ce programul de uscare se termină, tamburul se va roti intermitent, fără căldură, timp de până la 180 de minute.

Se deschide așa cum dorești - Usa reversibila

 

 

 

 

 

 

Alegi direcția în care se deschide ușa reversibilă, pentru a se potrivi cu aspectul casei tale. Schimbi, pur și simplu, partea care se deschide, pentru a se potrivi cu locația, cu ce se află în jur și cum îți dorești. Asta înseamnă că pereții nu îți vor sta în cale!

Arată bine, pentru mai mult timp - Usa din sticla securizata

 

 

 

 

 

 

Asigură-te că uscătorul tău de rufe arată bine mai mult timp, chiar dacă ușa este deschisă și atinsă frecvent. Sticla securizată, rezistentă și durabilă, este mai puțin probabil să se rupă sau să se zgârie, comparativ cu o ușă din plastic.

Uscare în stil personal - SmartThings Home Life

 

Bucură-te de uscare personalizată, eficientă și fără probleme, folosind aplicația SmartThings*. Prin analizarea tiparelor de rufe**, „Clothing Care” oferă recomandări și sfaturi personalizate, pentru fiecare program***. „Energy” te ajută să gestionezi consumul de energie în mod holistic. „Home Care” menține uscătorul în stare optimă.

* Disponibil pe dispozitivele Android și iOS. Sunt necesare o conexiune Wi-Fi și un cont Samsung.** Stochează datele utilizatorului, preferințele și modelele de utilizare, pentru a sugera cele mai utile opțiuni.*** Utilizatorul va fi singurul responsabil pentru orice consecință sau consecințe care ar putea rezulta, inclusiv, dar nu se limitează la orice daune sau prejudicii cauzate de informațiile incorecte furnizate de utilizator.

Întreținere ușoară Filtru 2-in-1

 

 

 

 

 

 

Îți întreții mai ușor uscătorul și optimizezi performanța și siguranța uscării. Un filtru inovator, 2 în 1, este format intr-un filtru plasă, cu două straturi. Două alarme îți amintesc, de asemenea, când filtrul și schimbătorul de căldură necesită curățare.

Usucă inteligent - OptimalDry

 

 

 

 

 

 

Optimizează performanța de uscare, fără efort. OptimalDry folosește 3 senzori, pentru a obține cele mai bune rezultate. Monitorizează umiditatea și reglează timpul de uscare, astfel încât rufele sunt gata rapid și folosind energie minimă.

Uscare rapidă în 35 de minute - QuickDry

 

 

 

 

 

 

Usuci rapid, orice haine ai nevoie, precum o cămașă de lucru sau o bluză pentru școală. Programul Quick Dry 35' este prevăzut pentru o încărcătură mică, de 1 kg de îmbrăcăminte, uscată și gata de purtat în 35 de minute*. Folosind o temperatură ridicată, poate usca în siguranță câteva articole.

* Poate varia, în funcție de tipul de material.

Dezodorizează cu aer - AirWash

 

 

 

 

 

 

Îți reîmprospătezi hainele, fără a spăla, fierbe, freca sau folosi detergent. Tehnologia Air Wash îți dezodorizează hainele și lenjeria de pat, astfel încât acestea să miroasă mereu proaspăt. Mirosurile neplăcute sunt îndepărtate, folosind doar aer foarte fierbinte.

Durabilă și eficientă - Garanție de 20 de ani pentru motorul digital inverter***

 

Te bucuri de o eficiență superioară, de mai puțin zgomot și de o performanță de lungă durată. Tehnologia Digital Inverter utilizează magneți puternici, pentru o funcționare mai silențioasă* și mai performantă, dar în același timp utilizează mult mai puțină energie decât un motor universal. De asemenea, oferă și o garanție de 20 de ani***.

* În general, nivelul de reducere al zgomotului este de 5dBA și 3dBA pentru programele de spălare și de centrifugare. Datele se bazează pe eticheta ERP, F500 în analiza comparativă între modelul WF80F5E5P4W 8kg 1400rpm , cu un motor Digital Inverter și modelul WF1804WPC 8kg 1400rpm cu un motor universal. ** Durata de viață reală poate varia în funcție de circumstanțele de utilizare. *** Datele din luna mai 2022. Garanția de 20 de ani, pentru piese, se aplică numai motorului inverter.

Informatii
Brand: Samsung
Garantie: 24 luni

Specificatii Tehnice
Tipul uscatorului: Cu pompă de căldură
Capacitate(kg): 9
Tehnologie: AI Control
Consum energetic anual: 182
Nivele automate uscare: 4
Nivel de zgomot dB (A): 62
Clasa eficienta condensare: B
Timp uscare program standard: 215 min

Functii si optiuni
Programe:
AI Dry
Cool Air
Iron Dry
Outdoor
Self Tub Dry
Time Dry
Prosoape
Warm Air
Lână
Air Refresh
Lenjerie de pat
Quick Dry 35
Bumbac
Rufe delicate
Shirts
Sintetice
Silent Dry
Super Speed
Hygiene Care
Optiuni:
QuickDrive
Wrinkle Prevent
Dry Level
Dry Time
Damp Alert
Smart Control
Drum Light
Child Lock
Sound Off
Calibration
Setare timp uscare: Da
Antisifonare: Da
Alte functii si optiuni:
Eficiență energetică A+++ : Tehnologia pompei de căldură oferă o modalitate eficientă din punct de vedere energetic, rentabilă și delicată, de a usca rufele
AI Dry: Monitorizează umiditatea hainelor în timp real și generează inteligent cantitatea optimă de căldură, pentru fiecare încărcătură
QuickDrive™: reduce timpul de uscare, pentru a economisi energie
AI Control: AI Control personalizează uscarea, memorându-ți obiceiurile, sugerând programe și afișând informații în timp util
Programul SuperSpeed: poate usca rapid hainele prin creșterea temperaturii și reducerea aerului, pentru a maximiza eficiența uscării
WiFi Embedded

Control si siguranta
Afisaj: LED
Blocare acces copii: Da
Iluminare tambur: Da

Alte informatii
Tambur: Diamond
Hublou: Negru
Altele: Ușă reversibilă
Culoare: Alb

Eficiența energetică
Clasa eficienta energetica: A+++

Dimensiuni
Latime neta: 60 cm
Adancime neta: 60 cm
Inaltime neta: 85 cm
Greutate neta: 52 kg

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL