CATEGORII Categorii de produse

Uscator de rufe Samsung DV90T6240LX, Pompa de caldura, 9 kg, Display AI Control, Iluminare interioara, Wi-Fi, Inox

Cod: DV90T6240LX

Adauga review
3,735.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Uscare inteligentă

AI Control

Usucă haine ușor si eficient cu AI Control. Personalizează uscarea prin memorarea obiceiurilor tale, sugerând cicluri și afișând informații în timp util. Aplicația SmartThings* oferă sfaturi despre cicluri, planificarea uscării și rezolvarea problemelor de service. Pentru a oferi și mai mult confort utilizatorilor, ciclul de spălare se sincronizează cu cel de uscare.**

*Disponibil pe dispozitivele Android și iOS. O conexiune Wi-Fi și un cont Samsung sunt necesare. **Auto Cycle Link este disponibil numai atunci când, atât mașina de spălat cât și uscătorul au AI Control și Wi-Fi conectate.

Eficiență A+++

Eficiență energetică A+++ cu tehnologia Heat Pump

Prin tehnologia cu pompă de căldură, eficiența energetică întâlnește performanța. Uscătoarele Samsung oferă o variantă mai eficientă, mai economică* și mai delicată de a usca hainele. În locul electricității, folosim un refrigerant pentru a încălzi aerul, astfel încât este redus consumul de electricitate la jumătate.

* Testat în conformitate cu IEC 61121: 2013 / 8kg Sarcină de spălare / Cotton Cupboard cu Heat Pump (DV80F5E4HGW) vs. fără Heat Pump (DV80H4100CW). Rezultatele individuale pot varia.

Elimină bacteriile

Hygiene Care

Previne acumularea de bacterii, acarieni și alergeni pe haine și alte obiecte, cum ar fi lenjeria și jucăriile moi. Ciclul Hygiene Care igienizează atât articolele uscate cât și cele umede*, fără a afecta performanța de uscare. Infuzându-le cu căldură la temperatură ridicată, în timp ce le usucă, elimină 99% din bacterii**.

* 2 kg rufe uscate sau 2 kg rufe umede. **Pe baza testării independente efectuate de Intertek. Rezultatele individuale pot varia.

Se deschide cum vrei

Ușă reversibilă

Alege direcția în care se deschide ușa reversibilă, pentru a se potrivi interiorului casei tale. Pur și simplu schimbi partea în care se deschide, pentru a se potrivi în locație, cu ceea ce este în jurul ei și cu modul în care lucrezi. De asemenea, asta înseamnă că pereții nu îi vor sta în cale! Și este transparentă, astfel încât să poți verifica ce se află în interior, cu o singură privire.

Haine fără cute

Prevenirea Cutelor

Păstrează hainele uscate, fără cute, fără să le calci. Pur și simplu selectezi Wrinkle Prevent și după ce se încheie ciclul de uscare, tamburul continuă să se rotească intermitent, fără căldură, până la 180 de minute. Astfel, împiedică hainele să stea într-un loc o perioadă îndelungată, atât timp cât este fierbinte, prevenind formarea cutelor în țesătură.

Se usucă inteligent

OptimalDry

Tehnologia OptimalDry oferă uscare inteligentă cu rezultate excelente. Senzorii de umiditate și temperatură ajustează timpul de uscare pentru cele mai bune rezultate. Astfel, hainele vor fi întotdeauna uscate complet, fără a fi deteriorate și vei salva și energie.

Întreținere ușoară

Filtru 2-în-1

Îți poți întreține mai ușor uscătorul. Noul filtru 2 în 1 este ușor de curățat și ajută la menținerea performanțelor de uscare și a eficienței energetice. Și ca să fie și mai simplu, două alarme îți aduc aminte când filtrul și schimbătorul de căldura are nevoie de curățare.

Împrospătează cu aer

Air Wash

 

 

 

 

 

 

Tehnologia AirWash a uscătorului Samsung îndepărtează mirosurile și reîmprospătează hainele pentru o prospețime de durată, doar prin aer cald, fără spălare sau detergent.

Uscare rapidă, în cantități mici

 

 

 

 

 

Quick Dry 35'

Nimic nu se compară cu confortul de a purta haine proaspăt spălate și uscate, imediat cum le scoți din uscător. Cu uscătorul Samsung poți face asta. În 35 de minute* chiar și un kilogram de rufe e gata uscat, dacă ai nevoie de mai multe ținute în același timp.

* Poate varia în funcție de tipul de țesătură.

Informatii
Brand: Samsung
Garantie: 24 luni

Specificatii Tehnice
Tipul uscatorului: Cu pompă de căldură
Capacitate(kg): 9
Tehnologie: OptimalDry System
Consum energetic anual: 194
Nivele automate uscare: 3
Nivel de zgomot dB (A): 63
Clasa eficienta condensare: B
Timp uscare program standard: 220 min.

Functii si optiuni
Programe:
Cool Air
Iron Dry
Outdoor
Time Dry
Prosoape
Warm Air
Lână
Air Wash
Lenjerie de pat
Quick Dry 35'
BumbacvRufe delicate
Mixed Load
Shirts
Sintetice
Hygiene Care
Functii speciale:
Smart Control
Final întârziat
Selector timp de uscare
Mixed Load Bell / Damp Alert
Smart Things
Wi-Fi
Antisifonare: Da

Control si siguranta
Afisaj: AI Control
Blocare acces copii: Da
Iluminare tambur: Da

Alte informatii
Tambur: Tambur Diamond
Hublou: Negru + Decorațiune Inox
Altele: Ușă reversibilă
Culoare: Inox

Dimensiuni
Latime neta: 60 cm
Adancime neta: 60 cm
Inaltime neta: 85 cm
Greutate neta: 50 kg

Eficiența energetică
Clasa eficienta energetica: A+++

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL