Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Trotineta electrica Ducati Scrambler City Cross-EXmotor, motor 350W, Autonomie 45 Km, Viteza maxima 25 Km/h

Cod: DU-MO-210008

Adauga review
3,189.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

SCRAMBLER CITY CROSS-E este ideal pentru a merge la serviciu, la scoala sau pentru o plimbare in centrul orasului. Il poti transporta cu usurinta cu masina sau cu mijloacele de transport in comun datorita greutatii sale usoare si a sistemului usor de inchidere care iti permite sa-l impachetezi cu o miscare simpla fara efort.

Rotile de 10 ″ cu camera interioara, in combinatie cu franele duble (disc spate si fata electrica), ofera un confort sporit de condus, in timp ce luminile LED cu vizibilitate mare fata si spate sporesc siguranta pe timp de noapte.

Disponibila pentru descarcare pe Google Play si App Store, aplicatia integrata pentru utilizator a fost dezvoltata de Italdesign si va permite sa monitorizati constant performanta si functiile vehiculului, cum ar fi nivelul de incarcare a bateriei, hartile de navigatie si multe altele. Motorul de 350W si bateria de 280Wh fac din acest scuter vehiculul ideal pentru conducerea urbana.

Achizitionarea trotinetei electrice SCRAMBLER CITY CROSS-E include un an de asigurare AXA Tutela Famiglia.

Aplicatie utilizator:

Conceput ca un adevarat „garaj virtual”, va permite sa combinati si sa inregistrati mai multe produse din linia Ducati Urban e-Mobility. Aplicatia utilizator va permite sa monitorizati in mod constant performanta principala si pozitia vehiculului, oferind si acces la asistenta in timp real prin chat.

Rama:

Cadrul este realizat din aliaj de aluminiu, ale carui proprietati garanteaza performante de inalt nivel. Mecanismul de pliere usor combinat cu usurinta si rezistenta aluminiului permite plierea trotinetei electrice cu un singur gest, facand posibila transportul cu efort minim. Sistemul de blocare ranforsat include un mecanism inovator anti-vibratii, care face vehiculul mai stabil si creste siguranta.

Motorul:

Trotineta electrica este echipata cu un motor fara perii de 350 W. Ofera o tehnologie extrem de silentioasa care necesita intretinere minima, cu uzura foarte redusa si performante excelente la diferite viteze. Functia Cruise Control poate fi activata din aplicatia utilizator si va permite sa mentineti o viteza constanta fara a fi nevoie sa apasati constant acceleratia. Functia poate fi dezactivata din aplicatie si se opreste automat cand este apasata frana.

Roti:

Rotile fata si spate de 10 inchi cu camera de aer interna ofera un confort sporit de condus, deoarece absorb vibratiile si atenueaza denivelarile suprafetei drumului. Pentru a asigura aceasta performanta, se recomanda monitorizarea regulata a presiunii in anvelope.

Caracteristici

Necesita inregistrare: Da(conform legii in vigoare)

Necesita permis: Da(conform legii in vigoare)

Viteza max: 25 Km/h

Greutate maxima admisa: 120 Kg

Autonomie maxima: 45 Km

Diametru roti: 10 inch

Culoare: negru

Suspensie: Fata-Spate

Greutate: 19 kg

Varsta minima recomandata: 18 ani

Acumulator: Li-Ion, 36V, 12500 mAh

Putere motor: 350W

Iluminare nocturna: da

Pliabila: da

Ghidon ajustabil: da

Sistem de franare: spate

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL