Categorii de produse

Vitrină de vin încorporabilă WKEgw 582, 46 L, 18 sticle, Alarmă defecţiune, Siguranţă copii, Display, Control electronic, Iluminare LED, Rafturi lemn, H 45.2 cm

Cod: WKEgw 582


Detalii produs

Alarmă uşă

 

 

Pentru o protecţie sigură a alimentelor, alarma acustică a uşii avertizează după ce uşa a fost deschisă timp de 60 de secunde.

Iluminarea LED

 

Iluminarea LED inovatoare asigură o iluminare uniformă a interiorului fără expunere la radiaţii UV. Prin dezvoltarea minimizată a căldurii LED-urilor, vinurile pot fi prezentate luminos şi pentru o perioadă de timp îndelungat.

Siguranţă pentru copii

 

 

Siguranţa pentru copii poate fi programată pentru a împiedica oprirea accidentală a aparatului. Când siguranţa pentru copii este conectată, este indicat de un simbol din MagicEye.

Aparatele încorporate integrabile

Aparatele pot fi instalate cu uşurinţă în spatele uşii mobilierului reconstruit şi astfel, integrate perfect în bucătărie. Ca urmare, se creează un front al bucătăriei uniform optic. Vă rugăm să respectaţi tehnica de montare a uşii mobilierului. Montare uşă fixă: Uşile mobilierului şi aparatelor sunt legate ferm prin ataşarea directă a uşii mobilierului la uşa aparatului. Montare uşă antrenată: Uşa mobilei este ataşată direct la dulapul înalt şi este legată cu uşa aparatului prin şinele de glisare. La deschiderea şi închiderea, uşa mobilierului glisează de-a lungul şinelor.

Afişaj digital al temperaturii

 

 

Sistemul electronic de comandă precis este echipat cu un afişaj digital al temperaturii şi informează despre valorile setate. Alarma uşii şi temperaturii informează optic şi acustic despre neregularităţi, de exemplu, în cazul uşii deschise. Dispozitivul de siguranţă pentru copii protejează împotriva reglării neintenţionate a panoului de operare.

Domeniu de temperatură reglabil

 

 

Condiţia necesară pentru procesul optim de maturare este o temperatură constantă de depozitare. Temperatura ideală pentru maturare este între + 10°C şi + 12°C în cazul tuturor vinurilor, fie că sunt vinuri roşii sau albe. Sistemul electronic de comandă precis, în combinaţie cu tehnologia de climatizare de ultimă generaţie, asigură menţinerea constantă a temperaturii setate în interior, chiar şi în cazul unor fluctuaţii mari ale temperaturii ambiante.

Filtru de cărbune activ

 

 

Mirosurile din zona adiacentă pot influenţa sensibil vinurile în timpul perioadei lungi de depozitare. La frigiderele de vin, admisa de aer proaspăt prin filtrul de cărbune activ FreshAir, uşor de înlocuit, asigură o calitate optimă a aerului.

Depozitare cu un nivel scăzut de vibraţii

 

 

Chiar şi trepidaţiile uşoare pot tulbura maturarea vinurilor şi pot împiedica depunerea taninurilor. Compresoarele special dezvoltate, cu un nivel scăzut de vibraţii, asigură depozitarea blândă a vinurilor.

Sistem de încălzire integrat

 

Un sistem de încălzire integrat face posibilă atingerea temperaturilor peste temperatura mediului ambiant. Astfel, temperarea vinului roşu (aproximativ + 18°C) poate să fie foarte importantă.

Umiditate ideală a aerului

 

 

Umiditatea corespunzătoare a aerului este o componentă importantă în depozitarea vinurilor. Aceasta menţine pluta flexibilă şi evită uscarea acesteia. Pentru a menţine pluta din interior cât mai umedă posibil, vinurile trebuie depozitate pe orizontală. Cu peste 50 % umiditatea aerului, frigiderele de vin garantează cele mai bune condiţii. În funcţie de necesar, umiditatea aerului în frigiderele de vin poate fi reglată cu tasta de ventilaţie.

Caracteristici

Informatii
Brand: Liebherr
Garantie: 72 luni

General
Capacitate (l): 46
Capacitate (sticle): 18
Alte informatii:
Consumul de energie în 24 de ore: 0,290 kWh/24h
Consum anual de energie: 106 kWh/a
Clasă climatică: SN-ST
Putere sonoră a zgomotului: 34 dB
Display LC cu cursor, cu afişaj digital al temperaturii
Control electronic
Semnal de avertizare în caz de defecţiune: optic şi acustic
Alarmă uşă compartiment pentru vin: acustic
Amortizare a închiderii: SoftSystem
Siguranţă pentru copii
Răcire cu aer recirculat
Sistem de iluminare cu LED
Rafturi din lemn
Filtru de cărbune activ

Dimensiuni
Latime neta: 56 - 57 cm (cotă nişă)
Adancime neta: 55 cm (cotă nişă)
Inaltime neta: 45-45.2 cm (cotă nişă)
Greutate neta: 33 kg

Eficiența energetică
Noua clasa energetica: G
Clasa eficienta energetica: A+

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate