Categorii de produse

Vitrina pentru vinuri Liebherr WTb 4212, 395 L, 200 sticle, Rafturi de lemn, Control taste, Display, H 165 cm, Negru

Cod: WTb 4212


Detalii produs

Alarmă uşă

 

 

Pentru o protecţie sigură a alimentelor, alarma acustică a uşii avertizează după ce uşa a fost deschisă timp de 60 de secunde.

Siguranţă pentru copii

 

Siguranţa pentru copii poate fi programată pentru a împiedica oprirea accidentală a aparatului. Când siguranţa pentru copii este conectată, este indicat de un simbol din MagicEye.

Sens de închidere a uşii reversibil

 

 

Aparatele sunt echipate din fabricaţie cu un sens de închidere a uşii spre dreapta. Cu posibilitatea de a schimba sensul de închidere a uşii, aparatul poate fi operat în mod optim în domeniul de instalare.

Montaj ferm pe uşă

 

Uşile mobilierului şi aparatelor sunt legate ferm prin ataşarea directă a uşii mobilierului la uşa aparatului.

Frigidere de temperare a vinului

 

 

Frigiderele de temperare a vinurilor din gama Vinothek sunt deosebit de potrivite pentru depozitarea diferitelor vinuri la temperatura ideală de servire. Prin utilizarea componentelor speciale, este atinsă o stratificare specifică a temperaturii. În zona superioară, de exemplu, vinurile roşii pot fi temperate la + 18°C. Cu o temperatură de +5 °C, zona inferioară este potrivită în mod special pentru temperarea vinului sec sau şampaniei. Zona situată între este ideală pentru vinurile albe care trebuie păstrate la temperatura de servire.

Domeniu de temperatură reglabil

 

 

Condiţia necesară pentru procesul optim de maturare este o temperatură constantă de depozitare. Temperatura ideală pentru maturare este între + 10°C şi + 12°C în cazul tuturor vinurilor, fie că sunt vinuri roşii sau albe. Sistemul electronic de comandă precis, în combinaţie cu tehnologia de climatizare de ultimă generaţie, asigură menţinerea constantă a temperaturii setate în interior, chiar şi în cazul unor fluctuaţii mari ale temperaturii ambiante.

Filtru de cărbune activ

 

 

Mirosurile din zona adiacentă pot influenţa sensibil vinurile în timpul perioadei lungi de depozitare. La frigiderele de vin, admisa de aer proaspăt prin filtrul de cărbune activ FreshAir, uşor de înlocuit, asigură o calitate optimă a aerului.

Sistem de încălzire integrat

 

 

Un sistem de încălzire integrat face posibilă atingerea temperaturilor peste temperatura mediului ambiant. Astfel, temperarea vinului roşu (aproximativ + 18°C) poate să fie foarte importantă.

Depozitare cu un nivel scăzut de vibraţii

 

 

Chiar şi trepidaţiile uşoare pot tulbura maturarea vinurilor şi pot împiedica depunerea taninurilor. Compresoarele special dezvoltate, cu un nivel scăzut de vibraţii, asigură depozitarea blândă a vinurilor.

Uşă din sticlă izolantă

 

Sticlele de vinuri au nuanţă în majoritatea cazurilor, deoarece lumina UV tulbură maturarea vinului. Aceasta nu este evitată numai de sticlă. Pentru a minimiza expunerea la radiaţii, frigiderele de vin Liebherr sunt echipate cu un geam izolant special rezistent la UV. Acesta protejează stocul de vin şi, în acelaşi timp, vinurile sunt prezentate cu stil.

Reglare a umidităţii prin lavă


 

La aparatele de temperare a vinurilor Vinothek, umiditatea aerului poate fi mărită prin utilizarea lavei, în funcţie de necesar, pentru a evita uscarea plutelor de vin în timpul depozitării îndelungate.

Umiditate ideală a aerului

 

 

Umiditatea corespunzătoare a aerului este o componentă importantă în depozitarea vinurilor. Aceasta menţine pluta flexibilă şi evită uscarea acesteia. Pentru a menţine pluta din interior cât mai umedă posibil, vinurile trebuie depozitate pe orizontală. Cu peste 50 % umiditatea aerului, frigiderele de vin garantează cele mai bune condiţii. În funcţie de necesar, umiditatea aerului în frigiderele de vin poate fi reglată cu tasta de ventilaţie.

Caracteristici

Informatii
Brand: Liebherr
Garantie: 72 luni

General
Capacitate (l): 395
Capacitate (sticle): 200 (maxim)
Reglaj temperatura (grade): +5°C până la +18°C
Alte informatii:
Consumul de energie în 24 de ore: 0,460 kWh
Consum anual de energie: 168 kWh/a
Clasă climatică: SN-ST
Putere sonoră a zgomotului: 41 dB
Sistem de comandă: MagicEye cu afişaj digital al temperaturii
Operare: taste
Semnal de avertizare în caz de defecţiune: optic şi acustic
Alarmă uşă compartiment pentru vin: acustic
Siguranţă pentru copii
Rafturi din lemn
Filtru de cărbune activ
Lavă
Sistem de iluminare: tuburi luminescente
Ușă izolată din sticlă fumurie
Culoare: negru

Dimensiuni
Latime neta: 60 cm
Adancime neta: 73.9 cm
Inaltime neta: 165 cm
Greutate neta: 77 kg

Eficiența energetică
Noua clasa energetica: G
Clasa eficienta energetica: A

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate