PREȚURI COMPETITIVE
BRAND 100% ROMÂNESC

Acces point-ul (AP) este un dispozitiv care se poate conecta la internet prin tehnologia Ethernet, oferind conexiune activă tuturor userilor care folosesc o conectare de tip WiFi (wireless) pentru a accesa acest punct. Scopul acestui device este acela de a crea o rețea locală, ideală mai ales pentru birouri multiple sau spații comune care au nevoie de internet în același timp.

Poți alege un router access point de la firme precum TP-Link sau Ubiquiti, dar și de la alte branduri cunoscute. Însă, nu uita să ții cont de viteză, de dual-band, de numărul de utilizatori care se pot conecta simultan, dar și de celelalte caracteristici care îți pot influența experiența de utilizare.

Ideall.ro îți pune la dispoziție o gamă variată de produse, create de companii diverse. Așadar, cercetează cu atenție variantele disponibile, pentru a vedea care este opțiunea cea mai bună pentru tine. Cu siguranță vei descoperi articolul care să-ți îndeplinească toate cerințele și criteriile pe care ți le-ai stabilit.

Ideall.ro
Ideal Tech SRL
Pta Valter Mărăcineanu 1-3, intr 3,
sect 1, BUCUREŞTI
RO 24973982 | J40/660/2009
RO04 RZBR 0000 0600 1621 8236
Raiffeisen Bank
Abonează-te la Newsletter