PREȚURI COMPETITIVE
BRAND 100% ROMÂNESC

Routerul - ideal atât pentru stabilitatea conexiunii la internet, cât și pentru securitatea acesteia

Securitatea conexiunii la internet și stabilitatea acesteia sunt asigurate de un router bun. În ultimii ani, internetul a devenit o necesitate pentru cele mai multe locuințe, la fel c frigiderele și mașinile de spălat. Un PC, consolele de jocuri, televizoarele inteligente și orice fel de echipamente care necesită o conexiune stabilă la internet prin cablu (fibră), pot beneficia de pe urma unui asemenea aparat.

În oferta Ideall.ro vei găsi atât modele cu patru porturi, cât și cu unele suplimentare. Ai posibilitatea de a alege cel mai bun router pentru nevoile tale de conectivitate. Cele TP Link, edgerouterele sau cele edgepoint Ubiquiti sunt populare datorită raportului calitate-preț foarte bun, iar modelele Cisco sunt cele mai performante, având un preț care atestă acest fapt.

Printre principalele caracteristici ale modelelor din oferta noastră se numără: VPN Firewall (intermediază și filtrează traficul), DoS/DDoS Defense (protecție în fața atacurilor cibernetice), Bandwidth Control (controlul comunicațiilor pentru a împiedica congestionarea conexiunii), port SIM card și port USB.

Ideall.ro
Ideal Tech SRL
Pta Valter Mărăcineanu 1-3, intr 3,
sect 1, BUCUREŞTI
RO 24973982 | J40/660/2009
RO04 RZBR 0000 0600 1621 8236
Raiffeisen Bank
Abonează-te la Newsletter