Categorii de produse

Routere si access point

Routere si access point - 155 produse

 
1 - 30 din 155

Routere wireless de la TP Link și alte branduri de renume pentru a-ți asigura conexiunea stabilă la internet

Alegerea unui router wireless poate deveni dificilă, datorită numeroaselor modele de la branduri renumite precum Huawei și Razer dintre care poți alege. Însă, dacă ai în vedere care sunt nevoile tale reale în ceea ce privește conexiunea la internet, alegerea va deveni cu mult mai simplă! Prețul variază în funcție de model, brand și caracteristici.

Indiferent dacă îți dorești un router care să facă față nevoilor tale în materie de gaming, fie că îți dorești să vezi conținut video în format 4K, în oferta Ideall vei găsi un model care să îți asigure conexiunea stabilă la internet. În plus, poți alege dintre routerele wireless cu slot pentru cartela SIM, fără fir, portabile sau cele care îți oferă porturi USB 3.0.

Dacă îți dorești acoperire mare, optează pentru un model care folosește atât frecvența 2.4GHz, cât și pe cea de 5.0GHz (dual-band sau tri-band) și are standardul rețelei IEEE 802.11ac. Cele oferite de branduri precum D Link sau Asus îți vor garanta calitatea conexiunii Wi-Fi în toată locuința.

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate