Categorii de produse

Masina de spalat rufe semiautomata Albatros WMS 7.2R, Spalare 6.8 kg, Stoarcere 5.5 kg, Alb

Cod: WMS 7.2R

5 stele
4.50 | (2 reviewuri)

Detalii produs

Putere și capacitate

 

 

 

 

Dotată cu un motor pentru spălare cu capacitate de 360W, mașina de spălat semiautomată Albatros are o capacitate de 6.8 kilograme rufe uscate. Astfel, în doar 15 minute poți spăla până la 6.8 kilograme de haine.
Motorul pentru stoarcere are capacitate de 160 W, iar tu poți stoarce pana la 5.5 kilograme de rufe în numai 5 minute.

Apă rece sau caldă

 

 

 

 

 

 

Aceasta poate fi alimentata atat cu apa rece cat si cu apa calda – pana la 50 grade. Apa folosita la spalare poate fi evacuata prin cadere libera. Volumul cuvei de spalare este de maxim 50 litri.

Spălare rapidă

 

 

 

 

 

 

Daca speli des si duci lipsa de timp, ai facut alegerea potrivita! Un proces de spalare poate fi setat, in functie de materialul si nivelul de murdarie al rufelor, intre 0 si 15 min, iar procesul de stoarcere intre 0 și 5 minute.

Mobilă și ușoară

 

 

 

 

 

 

Îi găsești locul rapid, o muți ușor unde vrei și nu trebuie să îți mai faci griji legate de montarea acesteia. Mașina de spălat semiautomată Albatros îți oferă flexibilitate și mobilitate.
Fabricată din materiale de înaltă calitate, aceasta are o greutată mult mai mică, în comparație cu mașinile automate, și, nefiind necesar să o montezi la o sursă de apă, aceasta poate fi pusă în orice loc dorești.

Caracteristici

Informatii
Brand: Albatros
Garantie: 24 luni

Specificatii tehnice
Tip incarcare: Verticala
Capacitate (kg): 6.8
Uscator: Nu

Altele
Nivel zgomot spalare (dB(A)): 53
Nivel zgomot centrifugare (dB(A)): 57
Greutate (Kg): 19
Informatii generale: Capacitate rufe stoarcere: 5.5 kg
Motor spălare: 360 W
Motor stoarcere: 160 W
Timp de spălare: 0-15 min
Timp de stoarcere: 0-5 min
Volum cuvă de spălare: max 50 l
Alimentare cu apă rece sau caldă (MAXIM 50°C)
Evacuare apă uzată: prin cădere liberă
Dimensiuni (mm): 760x430x830
Gabarit: Standard
Culoare: Alb
Incorporabila: Nu

Recenzii

Evaluarea medie:
5 stele
4.50 / 5
5
50%
  1
4
50%
  1
3
0%
  0
2
0%
  0
1
0%
  0
5 stele Fânaru Ana-Maria 26 apr. 2021
Este perfecta,merge foarte bine nu face zgomot tare cum făceau altele,este ce trebuie pentru mine și recomand cu încredere,are și săculeț pentru colectarea scamelor și altor gunoaie.
Răspunde
4 stele NICU 29 mai 2020
PRO
Masina este buna in special la tara si spala bine spre surprinderea mea la cat este de firava,nu este pretentioasa.Fixate bine apa si detergent butoanele sunt simplu de manevrat apoi stie ea ce are de facut.
La folosirea storcatorului pentru rufe recomand umplerea compartimentului de spalare cu apa si rufe pentru a echilibra masina altfel aveti surpriza sa plece la 'plimbare ' prin incapere intrucat este prea usoara .
Cu apa calduta pe la 30-40 grade spala mai bine decat cu apa rece .
Sotia este multumita la cat o folosim pe timpul verii, cat stam la tara ceea ce este un fapt bun .

CONTRA
Materiale din plastic ,momentan se prezinta bine si nu s-a fisurat nimic insa aveti grija la manevrat sa nu o loviti cu materiale dure.
Nu am fost anuntat conform instiintarii din mail la ce data vine coletul cu toate ca am mentionat in comanda si in mail a scris ca voi fi notificat ,.Nici de la Cargus nu am primit mesaj si surpriza, ma suna ca este auto in capatul strazi cu coletul si eu la serviciu !
Noroc ca am avut vecin care a platit si luat coletul insa la urmatoarea comanda daca nu sunt notificat sa fiu acasa in ziua distributiei si sunt la serviciu coletul se va intoarce la expeditor.
In rest sunt ok ,lucruri de calitate ,mai ieftine decat la alte firme ,firma serioasa insa trebuie lucrat la comunicarea dintre client -expeditor -distribuitor sa stie uni de alti pentru a functiona 'banda livrare ' bine si toata lumea multumita.
Multumesc iar acum astept frigiderul care sper sa nu vina si acela pe nepusa masa ,cum este o vorba Romaneasca !
Răspunde

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate